Tietoja meistä
Etusivu > Tietoja meistä

Anji Guyou Furniture Co, Ltd sijaitsee Baishuiwan Industry Zone, Anji County, Zhejiang Province. Yrityksellämme on yli 18 vuoden kokemus kehittää ja tuottaa Työtuolit. Aloimme tehdä kansainvälisen kaupan heinäkuussa 2012.

Tehtaalla käsitellään yli 5000 neliömetriä, nykyisten viljelmien yli 3000 neliötä, 3, 00 m toimistohuone. Yrityksemme on moderni yritys, joka kerää tuoli tietoa, hyödyntää, tuottavat jakelun ja myynnin jälkeinen huolto. Meillä on ammattitaitoinen insinööri, johtajat myyntitiimin ja paljon ammattitaitoisia työntekijöitä ja vuosituotanto on 100 000 kpl.

Yritys haluaa teemassa "ihmiset on juuri, rehellinen ja usko on pohja" d riippuen hyvän luottokelpoisuuden, on määrittänyt sosiaali kaikissa piireissä luoda korkeimmat tuotteita. Laadukas palvelu, transsendenttinen laadun korkeimmat technic Puolan tuotteen laitteet, crackajack ihmisiä ja tiukat laatu hallita periaatteet ovat kaikki perustukset yrityksen kehitys jatkui vakaana. Yhtiö pitää parantaa technic vaan myös laatua. Uskomme, että erinomaista laatua on ikuinen lyijyä.